Acești Termeni și Condiții („Termenii”) guvernează utilizarea site-ului web icechain.ro („Site-ul”) de către clienții („Clienții”) care accesează și cumpără produsele oferite de MNS Global Editor SRL („Noi”, „Nostru”) pe Site.

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

1.1. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, Clienții acceptă și sunt de acord să respecte acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

2. Informații despre Companie

2.1. MNS Global Editor SRL este o companie înregistrată în conformitate cu legislația României, cu sediul la Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 29, Gaesti, Dambovita, și înregistrată sub numărul de înmatriculare J15/1183/2023 și cu codul fiscal 48761170.

3. Produse și Comenzi

3.1. Site-ul oferă produse precum bijuterii neprețioase și coliere („Produse”).

3.2. Prin plasarea unei comenzi pe Site, Clienții confirmă că sunt de acord să cumpere Produsele respective și să achite prețul aferent.

3.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comenzi în orice moment din motive justificate, inclusiv dar fără a se limita la indisponibilitatea produselor, erori în descrierea produselor sau neplata comenzilor.

4. Prețuri și Plăți

4.1. Prețurile Produselor sunt afișate pe Site și pot fi supuse modificărilor fără notificare prealabilă.

4.2. Plățile pot fi efectuate folosind metodele de plată disponibile pe Site. Toate plățile trebuie să fie în valuta RON (leu romanesc).

4.3. Toate taxele și impozitele aplicabile vor fi suportate de Clienți.

5. Politica de Confidențialitate

5.1. Informațiile personale ale Clienților sunt colectate și prelucrate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, care este disponibilă pe Site.

6. Livrare și Retur

6.1. Detalii privind politica de livrare și retur sunt disponibile pe Site și fac parte din acești Termeni și Condiții.

7. Drepturile de Proprietate Intelectuală

7.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, inclusiv texte, imagini și logo-uri, sunt deținute de MNS Global Editor SRL sau de titularii lor legitimi.

8. Limitarea Răspunderii

8.1. Ne străduim să furnizăm informații precise pe Site, dar nu garantăm că informațiile sunt corecte sau complete.

8.2. În niciun caz, MNS Global Editor SRL nu va fi răspunzătoare pentru daune directe, indirecte, accidentale sau speciale rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul sau Produsele noastre.

Acești Termeni și Condiții reprezintă acordul integral între Clienți și MNS Global Editor SRL cu privire la utilizarea Site-ului și achiziționarea Produselor. Prin utilizarea Site-ului, Clienții confirmă că au citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunt de acord cu aceștia.