Politica noastră de livrare la icechain.ro pentru bijuterii neprețioase este concepută pentru a asigura cea mai bună experiență de cumpărături online pentru clienții noștri. Iată câteva detalii importante:

1. Durata de livrare: Livrăm produsele în termen de 5-7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Dacă comanda ta conține produse personalizate sau cer o prelucrare specială, termenul de livrare poate varia și vei fi informat cu privire la acest lucru în timpul procesului de comandă.

2. Costurile de livrare: Costul livrării variază în funcție de locația ta și opțiunile de livrare disponibile. În timpul procesului de comandă, vei putea alege metoda de livrare și vei vedea costul asociat.

3. Urmărirea comenzii: După ce comanda ta este expediată, vei primi un număr de urmărire pentru a-ți monitoriza livrarea în timp real. Astfel, vei ști întotdeauna unde se află coletul tău.

4. Ambalare sigură: Toate bijuteriile neprețioase sunt ambalate cu grijă pentru a se asigura că ajung în stare perfectă la destinație. Ambalajul este elegant și potrivit pentru a fi oferit drept cadou.

5. Livrare internațională: Oferim livrare în majoritatea țărilor, iar costurile și termenii variază în funcție de destinația specifică. Asigurăm livrare rapidă și eficientă oriunde în lume.

6. Asistență la livrare: Dacă întâmpini probleme sau întrebări legate de livrarea comenzii tale, echipa noastră de asistență este disponibilă pentru a te ajuta și a oferi clarificări.

Vrem să te asigurăm că facem tot posibilul pentru a-ți livra produsele în condiții optime și la timp. Dacă ai nevoie de mai multe informații sau ai întrebări suplimentare despre politica noastră de livrare, te rugăm să nu eziti să ne contactezi.