Politica noastră de retur la icechain.ro pentru bijuterii neprețioase este simplă și convenabilă pentru clienții noștri. Dacă nu ești complet mulțumit de achiziția ta, ai la dispoziție 14 de zile de la data primirii comenzii pentru a returna produsele.

Pentru a efectua un retur, te rugăm să urmezi acești pași:

1. Contactează-ne: Inițiază un proces de retur prin intermediul contului tău de client sau prin contactarea serviciului nostru de asistență. Spune-ne motivul pentru care dorești să returnezi produsele.

2. Pachetarea produselor: Asigură-te că bijuteriile neprețioase sunt în stare perfectă, în ambalajul original sau echivalent, cu etichete intacte.

3. Trimiterea produselor: Vei primi instrucțiuni pentru returnarea produselor și adresa la care să le expediezi. Costul transportului de retur este suportat de către client.

4. Verificarea și rambursarea: Odată ce primim produsele returnate și le verificăm starea, vei primi o rambursare integrală a sumei plătite pentru produsele returnate. Acest proces poate dura până la 10 zile lucrătoare.

Te rugăm să reții că produsele personalizate sau deteriorate nu pot fi returnate, iar costurile de transport inițiale nu sunt rambursabile, cu excepția cazului în care produsele au fost livrate defecte sau în alt mod decât comandate.

Echipa noastră de asistență este disponibilă pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare privind politica noastră de retur. Ne dorim să te bucuri de fiecare bijuterie achiziționată de la noi!